Tuesday, November 20, 2007

陶芸体験

minggu lepas punya hari sabtu, aku pegi 陶芸体験 (tougei taiken - ceramic arts experience) ngan zarul skali. best juga la sebab tak penah aku buat kerja2 seramik nih. mula2 ingat kan 2 org aje yg pegi, rupanya2 awek mongolia pon pegi jugak. uish dah upgrade dah dia punya fashion sense. bagus, aku suka perubahan haha.

sampai2 workshop, dia org kasi minum ocha dulu, isi minyak katanya. time aku minum ocha dalam workshop tu, kagum juga aku ngan hasil tangan tuan punya workshop tuh. mcam2 benda kraftangan yg dia buat. ada faedah jugak org2 tua ni kan?

uli2 tanah liat setengah jam, jadi jugak ceramic art aku. macam tahi aje. haha. memang buruk tapi at least benda tu aku buat ngan tangan sendiri. original beb.

aku rasa benda2 kraftangan mcam ni bagus aje nak di buat pada waktu hujung2 minggu. takde la dok depan komputer tengok movie / main game aje.

いい週末をした!って感じです。

more pic from my fotopages:

2 comments:

  1. syazy6:20 PM

    abgali...ko ngan zarul nmpk cam makcik2 jepun..maksud aku dressing aa...

    ReplyDelete
  2. makcik2 jepun ok lagi. drpd mcam beruk jepun hehehe.

    ReplyDelete

Please use a constant nickname when commenting. Comments from anonymous users is not very welcomed. Select "Name/URL" from the drop-down list below (beside the 'comment as' section). Sila gunakan nickname untuk memudahkan rujukan. ニックネームを使ってコメントして下さい。

Blog Widget by LinkWithin