Sunday, December 09, 2007

eh, hari ni 9 disember ke?

weh hari ni bukan ke birthday ko ke?
eh ye ke? hari ni brapa hari bulan?
9 hb 12.
alamak betul la. lupa lagi tahun ni pon.
ada ke patut bole lupa birthday sendiri.
ah tak penting pon, baik sambung study.

balik bilik, masuk friendster.
aik ada aje org wish birthday.
thanks for the wishes.
i really appreciate it.

tapi.

time birthday nih selalunya org sambut mcam mana?
buka tv, tgk bad boys 2 versi japanese.
adoi kenapa la diaorg alih suara plak.
dah jadi tak macho dah will smith.

aik cepat aje tukar topic.

aku sebenarnya planning nak order pizza yg mahal2 sket sempena birthday.
tapi sayang sekali.
bangun pagi tak sedar pon hari ni birthday sendiri.
masuk malam baru sedar.

mcam ni la setiap tahun.
kalo bole nak juga jadi normal.
dan sambut hari jadi mcam org lain.

anyways.
terima kasih for the kind wishes.
tapi jangan marah kalo aku lupa nak wish.
time birthday korang plak.

2 comments:

  1. the_dLaz1:37 AM

    awat la bday ko pn ko leh luper..anyway hepi blted bday BAD BOY!

    ReplyDelete
  2. thanks.

    aku selalu lupa sebab aku tak faham apa significance nya sambut birthday nih.

    ReplyDelete

Please use a constant nickname when commenting. Comments from anonymous users is not very welcomed. Select "Name/URL" from the drop-down list below (beside the 'comment as' section). Sila gunakan nickname untuk memudahkan rujukan. ニックネームを使ってコメントして下さい。

Blog Widget by LinkWithin