Sunday, April 13, 2008

lesbians you'd dream about

masami chan and ueno juri, kissing in the first episode of the new japanese drama series [Last Friend]. there is nothing more exciting in japanese tv than this scene.

o yeah! way to go masami chan, you've picked the right drama!


..

3 comments:

  1. ooh, nodame menjadi sgt boyish. i heard about this drama as well as zettai kareshi.

    bro, ada cdgn x drama best2 from jan-march. lama x tgk drama best ni. yg seswai utk gadis2 mcm aku ni la.

    p/s: aku sudah tukar blog url. blogdrive is my hatred-pouring place.

    ReplyDelete
  2. [Last Friend], baru aje episode pertama, tak sabar nak tengok episode seterusnya hahaha. pukul 10 mlm setiap hari khamis memang aku paku diri sendiri depan tv hehehe.

    zettai kareshi aku tak tengok lagi. dah terlepas episode pertama, tak tau la best ke tak.

    aku tak layan pon drama jepun nih sebenarnya. aku tengok Last Friend to pon sebab ada nagasawa masami.

    ReplyDelete
  3. zettai kareshi aku baru aje tengok, tapi episode 2nd aje la. ep first terlepas. hmm.. mcam tak best aje drama tuh, sebab idea citer mcam 'rip-off' citer lama2 aje.

    26hb nih start drama 'my sassy girl' japanese version. kalo tak tau, 'my sassy girl' nih asal2 post drpd sorang korean kat tenet> pastu jadi novel> pastu jadi movie (movie best gila)> pastu hollywood nak buat remake movie tuh> pastu skang jepun plak nak buat drama bersiri. mcam best gak la.

    waah last friend tu bagi aku best gak la. cuma drama dia mcam serious2 sket pon ada gak. layan aje! yg penting ada asami chan ehhehe.

    ReplyDelete

Please use a constant nickname when commenting. Comments from anonymous users is not very welcomed. Select "Name/URL" from the drop-down list below (beside the 'comment as' section). Sila gunakan nickname untuk memudahkan rujukan. ニックネームを使ってコメントして下さい。

Blog Widget by LinkWithin