Tuesday, January 30, 2007

about my 280000yen softbank problem



alhamdulillah. yeah, about that 280000yen problem that i brought up a couple of weeks/months ago, i can't believe it that i succeeded! i don't have to pay a single yen for the damn forsaken service! i thought they would force me to pay half of the price because the softbank guy said that is what they would do normally. but i thank god i was being very stubborn and said to the manager "i just can't afford it and most importantly, i WILL not pay for a service that i have been cheated on. NEVER" .

previously they have sent me 2 bills, the first one with the full charge and the second one with a 80000yen charge; and thank god i ignored both of it. the softbank guy did warned me that they could charge me in court if i refused to pay but i guess they realized that the threat is not working and finally decided to settle this the peaceful way. one more thing, they're launching a new package plan for their service that is cheaper and more cunning than the ones i'm on, so i guess they want to keep their image up and brush away this little annoyance that is me, that could tarnish their good image. i was really thinking about bringing my problem to the fucking rotten japanese mass-media; and this happy news came up. pardon me for speaking like this, but: nice fucking timing, i must say.

what ever. i'm just glad that i don't have to pay those bastards. i just wished that i would have handled my MAS problem just the way i have handled this softbank one: by being stubborn, defensive, rude and angry; while keeping my cool. if i did the same thing, maybe i wouldn't be dreaming about killing that old mas prick and his whole lineage every night.

all in all, congratulations to me. alhamdulillah.

2 comments:

  1. canaz1:18 PM

    wah!!tak paham.what happened actually?camne packet-ryo bole jdk mahal sampai camtu...but good for you, settle dah..

    ReplyDelete
  2. sorry for the lack of decent information. time aku tulis previous post aku pasal masalah ni aku malas gila nak tulis detailed sangat sebab tensen.

    yg jadi sampai 280000yen tu sebab aku pakai 910SH aku tu sebagai modem, sambung kat computer pastu access internet. time tu softbank masih buat promotion 0yen, dan aku terima explanation kat yamada denki (tempat aku angkat keitai aku) dimana dia cakap call ngan internet sumer free so aku ingat kan pakai keitai buat modem pon free jugak.

    so dengan rasa riang ria aku pakai keitai aku buat modem selama beberapa jam. kalo tak silap aku, dalam 8-10 jam aku pakai service tu. so seminggu lepas tu, datang la bill dr softbank. dia charge packetryo 280000yen. terkejut beruk aku.

    so aku check la balik katalog softbank tu. memang betul pon service tu bkn free.... tapi malang sekali time aku sedar tu dah terlambat.

    so aku gi la kedai softbank. berperang ngan org softbank. dalam setengah jam aku bertekak ngan brader tuh, dia tak puas hati gak, dia call ibupejabat softbank kat tokyo, suruh aku lawan ngan manager dia plak. licik sial. so aku pon dengan riang gembira goreng org tokyo plak. cakap lama nak mampos. ada la dekat sejam kot.

    lepas lama gila cakap, akhirnya manager tu janji ngan aku untuk tolong sedaya upaya dia.

    so aku tunggu la. tunggu bill baru. bill pertama sampai, dia cakap suruh bayar separuh. aku endahkan. pastu sampai bill kedua. suruh aku bayar 80000yen. aku endah kan jugak. sampai bill ketiga, baru la dia tolak sumer charge untuk packetryou tuh.

    lebih dari 2 bulan ambik masa. tapi aku puas hati sebab aku percaya yg aku tak buat salah dan aku merupakan mangsa dalam kes nih.... sampai akhir.

    mcam tu la lebih kurang ceritanya. ish nanti aku tulis cerita detailed aaaa kat friendsterblog aku nanti....

    ReplyDelete

Please use a constant nickname when commenting. Comments from anonymous users is not very welcomed. Select "Name/URL" from the drop-down list below (beside the 'comment as' section). Sila gunakan nickname untuk memudahkan rujukan. ニックネームを使ってコメントして下さい。

Blog Widget by LinkWithin